Computer Zone Roman - un partener de incredere

 

Despre noiComputer Zone este cel mai important magazin de tip show-room si service pentru computere , echipamente de printare , periferice  si echipamente de retea din Roman , Neamt , Romania .

Magazinul este detinut de compania Minisoft SRL ce a fost infiintata in anul 2002. Activitatea principala este fabricarea sistemelor de calcul.

Celelalte activitati ale companiei sunt legate de constructia si exploatarea retelelor wireless , intretinerea echipamentelor de calcul si a perifericelor , reconditionarea cartuselor de imprimanta si serviciile de externalizare a infrastructurii IT pentru companii mici si medii.

Clientii nostri sunt atat persoane private cat si persoane juridice .Minisoft a construit si opereaza din anul 2006 reteaua metropolitana wireless cu acces gratuit la internet din aceeasi localitate.Reteaua numara pana la data de 01 iunie 2013  peste 4500 de utilizatori unici pe luna .

Minisoft detine deasemeni servere de web-host si servere de publicitate on-line pentru activitatile legate de serviciile on-line si opereaza cateva magazine virtuale din domeniul IT.

Minisoft a fost declarata cea mai buna companie de IT (la categoria fabricantilor de echipamente de calcul) in anii 2005 , 2007 , 2008 , 2009 , 2010 , 2011 si 2012 de Camera de Comert si Industrie a judetului Neamt in cadrul manifestarii "Topul Firmelor".